Čierny Brod - Vízkelet

Obecný rozhlas

TOP-FARM Topoľnica oznamuje, že 18.9.2020 o 9:30  hod. na parkovisku bude predávať vykŕmené kačice s pečienkou a drobkami, samostatné kačacie pečienky, kačacie diely, droby, kačicu farmársku s drobkami, sliepky a kohúty, domáce kurence a kuracie diely, morčacie prsia, stehná, krídla, domáce vajíčka. Ďalej ponúkajú rôzne druhy paštét, v akcii majú mrazené výrobky, napr. kačaciu pečienku, morčacie stehná, morčacie prsia a podobne. Objednávky prijímajú na telefónnom čísle: 0905/ 888 535. Predajca sa v obci zdrží približne 20 minút

A tósnyárasdi TOP-FARM értesíti a lakosságot, hogy holnap szeptember 18.-án, holnap  9 óra 30 perctől a parkolón árusítani fog: Tömött kacsát májjal és aprólékkal, kacsarészeket, farmárkacsát aprólékkal, tyúkot, kakast, házi csirkét és csirkerészeket, pulykamellet, combot, szárnyat, házi tojást. Továbbá kínálnak házi ízesítésű pástétomot. Akciós áron kaphatóak a fagyasztott termékeik, például, a kacsamáj, pulykacomb, pulykamell és hasonlóak. Az árut előre is meg lehet rendelni a 0905880535-s telefonszámon. Az árus a faluban 20 percet fog tartózkodni.

____________________________________________________________________________________________________________________

Oznamujeme obyvateľom, že dňa 21.09.2020 od 8:00 hodiny zamestnanci obce budú zbierať zelený odpad (pokosenú trávu a buriny) a papier. Žiadame Vás, aby ste odpad vo vreciach vyložili pred rodinný dom vedľa cesty. Nevykladajte žiadne konáre a plasty.

Értesítjük a lakosságot, hogy 2020.9.21-én 8:00 órától a község alkalmazottai a biológiailag lebomló hulladékot (lekaszált fuvet, gyomot) és papírt fogják összegyűjteni. Ezúton kérjük a lakosokat, hogy a hulladékot zsákokban helyezzék el a házuk elé az úttest közelébe. Elszállításra csupán az említett hulladékfajták kerülnek, semmilyen egyéb hulladék, mint pl. az ágak és a műanyag.

____________________________________________________________________________________________________________________

Ústredie práce, sociálnych vecí a rodiny prijalo „Opatrenia pre všetky úrady práce, sociálnych vecí a rodiny SR, cieľom ktorých je predísť šíreniu coronavírusu.“ Z uvedeného dôvodu Úrad práce, sociálnych vecí a rodiny Galanta žiada svojich klientov, aby dôkladne zvážili osobnú návštevu úradu a na komunikáciu využívali emailovú komunikáciu a telefonický kontakt. Ak sa klient rozhodne doručiť písomné doklady osobne, úrad ich preberie v priestoroch recepcie pri vchode do úradu. Bližšie informácie získate na web stránke úradu práce, sociálnych vecí a rodiny, web stránke obce a na vývesných tabuliach obce.

A Munka-, Szociális és Családügyi Központ  “Rendelkezéseket fogadott el a Szlovák Köztársaság Munka-, Szociális és Családügyi Hivatalaira vonatkozóan, amelyek célja a koronavírus terjedésének megakadályozása.”
Ezen okból kifolyólag a Galántai Munka-, Szociális és Családügyi Hivatalai arra kéri ügyfeleit, hogy fontolják meg a hivatalban tett személyes látogatást, és az ügyintézésre használják az elektronikus és telefonos kapcsolattartást.
Ha az ügyfél úgy dönt, hogy az írásbeli dokumentumokat személyesen kézbesíti, a hivatal azokat a bejáratnál lévő recepción veszi át.
Minden további információ megtalálható a Munka-, Szociális és Családügyi Hivatal weboldalán, az önkormányzat honlapján és az önkormányzat hirdetőtábláin.

——————————————————————————————————————————————————————————————————–

V