Čierny Brod - Vízkelet

Obecný rozhlas

Oznamujeme obyvateľom, že dňa: 16.11.2020, v pondelok od 8:00 hod. zamestnanci obce budú zbierať konáre. Žiadame Vás, aby ste spomínaný odpad zviazali a vyložili  pred dom vedľa cesty.

Értesítjük a lakosságot, hogy hétfőn, 2020. 11.16-án reggel 8 órától a község alkalmazottai az ágakat fogják összegyűjteni. Kérjük a lakosokat, hogy az összekötözött ágakat házuk elé az úttest közelébe helyezzék el.

___________________________________________________________________________________________________________________

Oznamujeme obyvateľom, že dňa: 13.11.2020, v piatok od 8:00 hod. zamestnanci obce budú zbierať pokosenú trávu, burinu, lístie a papier. Žiadame Vás, aby ste spomínaný odpad vyložili vo vreciach pred dom vedľa cesty.

Értesítjük a lakosságot, hogy pénteken, 2020. 11.13-án reggel 8 órától a község alkalmazottai a levágott füvet, a gyomot, a levelet és a papírt fogják összegyűjteni. Kérjük a lakosokat, hogy a bezsákozott szemetet a házuk elé az úttest közelébe helyezzék el.

_________________________________________________________.__________________________________________________________

Vážení obyvatelia, od pondelka sa znova otvorí KOLO pohostinstvo, otváracia doba je od 7:00 do 22:00, v piatok a sobotu do 24:00. Každého hosťa s radosťou očakávajú.

Tisztelt lakosok hétfotol (2020.10.12.) újra megnyit és várja vendégeit a KOLO vendéglő. Nyitvatartási ido 7:00 órától 22:00-ig. Pénteken és szombaton 24:00 óráig. Mindenkit szeretettel várnak.

_____________________________________________________________________________________________________________________

Ústredie práce, sociálnych vecí a rodiny prijalo „Opatrenia pre všetky úrady práce, sociálnych vecí a rodiny SR, cieľom ktorých je predísť šíreniu coronavírusu.“ Z uvedeného dôvodu Úrad práce, sociálnych vecí a rodiny Galanta žiada svojich klientov, aby dôkladne zvážili osobnú návštevu úradu a na komunikáciu využívali emailovú komunikáciu a telefonický kontakt. Ak sa klient rozhodne doručiť písomné doklady osobne, úrad ich preberie v priestoroch recepcie pri vchode do úradu. Bližšie informácie získate na web stránke úradu práce, sociálnych vecí a rodiny, web stránke obce a na vývesných tabuliach obce.

A Munka-, Szociális és Családügyi Központ  “Rendelkezéseket fogadott el a Szlovák Köztársaság Munka-, Szociális és Családügyi Hivatalaira vonatkozóan, amelyek célja a koronavírus terjedésének megakadályozása.”
Ezen okból kifolyólag a Galántai Munka-, Szociális és Családügyi Hivatalai arra kéri ügyfeleit, hogy fontolják meg a hivatalban tett személyes látogatást, és az ügyintézésre használják az elektronikus és telefonos kapcsolattartást.
Ha az ügyfél úgy dönt, hogy az írásbeli dokumentumokat személyesen kézbesíti, a hivatal azokat a bejáratnál lévő recepción veszi át.
Minden további információ megtalálható a Munka-, Szociális és Családügyi Hivatal weboldalán, az önkormányzat honlapján és az önkormányzat hirdetőtábláin.

——————————————————————————————————————————————————————————————————–